Innhold

Du finner spill, aktiviteter, tegning, musikk og film på Bjørnis sine egne nettsider!


Brannbamsen Bjørnis sammen med brannsjef og varabrannsjef

Brannbamsen Bjørnis tar vare på barna

Du har sikkert sett brannbamsen Bjørnis når han kommer på besøk på Åpen dag på brannstasjonen, når han underviser i brannsikkerhet i barnehagen, og på musikkvideo, men den aller viktigste jobben til Bjørnis er å trøste barn.

Bjørnis er med i brannbilen

For barn kan det være veldig skremmende å oppleve en brann eller en bilulykke. Derfor er Bjørnis med oss på utrykning for å hjelpe til med å trøste barn som opplever disse hendelsene.

Slik jobber vi med Bjørnis

Øvre Romerike brann og redning er lisensbrannvesen i Bjørnisprosjektet. Prosjektet ble opprinnelig etablert av Trøndelag brann- og redningstjeneste (TBRT), men driftes nå av Norsk brannvernforening, som har lang erfaring i å drive landsomfattende informasjonsprosjekter med barn som hovedmålgruppe.

Brannbamsen Bjørnis er av nasjonale aktører valgt som nasjonal satsing i brannforebyggende kommunikasjon rettet mot barn. Bjørnisprosjektet skal videreutvikles som kommunikasjonsplattform i tiltak rettet mot barn gjennom foreløpig tre hovedsatsingsområder:

Høsten 2018 utvikles et nytt nasjonalt undervisningsopplegg som skal være gratis og tilgjengelig for alle barnehager i landet.

Bjørnis i sosiale medier

Følg gjerne Bjørnis i sosiale medier for å holde deg oppdatert om hva som skjer i Bjørnisprosjektet:


Publisert: 23.01.2018 09:31:49
Sist endret: 23.01.2018 09:31